Hodnocení: host Skupiny: Guest
Připojeno: 2/27/2007 Příspěvky: 11,072 Body: -38,834
|
Dobrý den, mám problém s tím, že mi různí lékaři tvrdí absolutně opačné názory. Rád bych si proto nechal udělat nezávislý test, abych věděl jak to je doopravdy. Měl jsem podezdření na lehkou poruchu funkčnosti jater. Poté mi bylo oznámeno, že mám žloutenku typu B, prý chronickou. Jiný doktor zase trvdí, že žloutenku typu B nemám a že to byl nesmysl. Tyto názory provedli profesionální lékaři infekčních oddělení různých nemocnic. Sám teď nevím jak na tom jsem.
Jediné co nechápu, že když by někdo opravdu měl chronickou nakažlivou žlouteku typu B, tak jak to, že nikdo nehledá příčinu kde jsem to chytil. Ono totiž sexuální partnerku mám a měl jsem za celý život jen jednu. Nikdy jsem nedostal transfuzi ani jsem nepřisel do styku s nakaženým. Také jsem nikdy nebral žádné drogy. Takže nechápu jak jsem to mohl chytit. Dále je divné, že po několika letech sexualího styku s partnerkou nemoc partnerka nedostala. Alespoň na testech u doktorky, která tvrdila, že já jí mám, jí potvrdila, že jí nemá.
Rád bych věděl na kolik by takový test přišel a s jakou přesností lze určit, že opravdu mám nebo nemám žloutenku typu B.
Děkuji Karel
|
 Hodnocení: člen Skupiny: Administration
, Member
Připojeno: 3/1/2007 Příspěvky: 16 Body: -52 Umístění: Nový Jičín
|
Hepatitida B se dá spolehlivě určit molekulárně genetickou analýzou, kterou děláme. Cena je do 2500Kč i s kvantitou virové nálože.
|